Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

7 gener 2015
Categoria/es: General

L’ESCOLA SANT JAUME-LES HEURES COL?LABORA AMB JERICÓ

La Fundació Jericó va fer una xerrada a l’Escola Sant Jaume-Les Heures al finalitzar el primer trimestre del curs, a través d’un dels seus promotors, Josep Reñé. Com es gestiona un menjador social, un alberg, un banc de roba i d’aliments, el reforç escolar, l’hort solidari… són les tasques principals que desenvolupa aquesta associació lleidatana originada a la parròquia del Carme.

El darrer dia de vacances de Nadal, un grup d’alumnes de 2n de Batxillerat i alguns professors del centre han visitat l’Hostal i han volgut col•laborar al menjador solidari, que dóna de menjar de dilluns a divendres a unes 120 persones cada dia, gestionat per un grup de voluntaris molt compromesos en aquesta activitat solidària. També han fet donació dels productes alimentaris recollits a l’escola durant la campanya de Nadal.

Així expressen com han viscut aquesta experiència:

“Ha estat una experiència molt interessant i enriquidora. El fet de conèixer una realitat com aquesta a prop de casa ens fa remoure la nostra escala de valors i pensar una mica més en els altres. Volem repetir l’experiència amb altres alumnes (o persones) que s’animin a participar.

Hi ha molta gent solidària que no només dóna LLUM durant el Nadal (com deia el nostre lema d’enguany) sinó que ho fa durant tot l’any! Felicitats per la vostra tasca!”

Nosaltres també els felicitem i agraïm de cor la seva col•laboració.


Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn