Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

17 març 2015
Categoria/es: General

LLIURAMENT DE “CINTES” I ACTUACIÓ DE LA CORAL DEL CARME

 

La Casa de Cantabria de Lleida ha lliurat a la Coral del Carme una "cinta" amb el logotip de la Coral en un petit acte a la parròquia de la Mare de Déu del Carme. Hi han assistit la presidenta i una representació de la Casa de Cantabria de Lleida, i el rector de les parròquies de la unitat pastoral del Carme i Sant Joan, Mn Joan Mora.

La cinta ja la vam lluir el passat desembre en el concert de "Nadales de les Cases i Centres Regionals de Lleida", representant la Casa de Cantabria al Teatre de l’Escorxador.
Al finalitzar l’acte de la "cinta" la coral s’ha desplaçat al santuari de Sant Antoni de Pàdua per tal de solemnitzar amb els seus cants i l’acompanyament musical del mestre Lluis Climent la tradicional missa en honor al sant franciscà, Salvador d’Horta. La celebració ha estat presidida pel prior dels "frarets" de Lleida fra Joaquim Recasens.

L’homilia la realitzat fra Genís que ha glossat la vida del sant al qual ell té tanta devoció i que l’ha contagiat a la comunitat franciscana de Lleida com al pare Joaquim que digué "sinó fos pel Genís jo a sant Salvador d’Horta, ‘ni fu ni fa’; però quan el coneixes li agafes totalment estima i apreci i li dono les gràcies.

La missa ha estat aplicada als difunts que "van escalfar el bancs del temple per celebrar Sant Salvador i que ara ja no i són i que porto al cor", digué el prior. La celebració en honor a Sant Salvador que avui lluïa tota la seva esplendor a finalitzat amb la veneració de la relíquia i un pica-pica a la Sala Santa Clara.

Eric Pla

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn