Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

17 gener 2011
Categoria/es: General

LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS DE PESSEBRES

La tarda del diumenge 16 de gener l’Auditori Enric Granados va acollir l’acte de cloenda del Cicle de Nadal. Va tenir dues parts: el lliurament de premis del Concurs de Pessebres convocat per l’Agrupació de Pessebristes de Lleida i el Concert de cinc Corals infantils de la nostra ciutat.

Un any més els nostres infants de la Catequesi han participat en el concurs infantil de pessebres aportant les seves creacions senzilles però il•lusionades. Dayanna R. Rios i Angie D. Andrade van recollir un Accèssit per part del jurat. També els altres quinze nens i nenes que han concursat van merèixer una Menció Honorífica. Al mateix temps, la parròquia del Carme ha rebut un Accèssit en la categoria d’esglésies pel pessebre realitzat per Juan Antonio amb la col·laboració d’un grup de joves del grup de Confirmació..

Aquests infants que al matí havien assistit al Festival folklòric de la Jornada mundial de les migracions, per la tarda van tenir l’oportunitat de reviure i compartir la tradició del Nadal que ens agermana a tots. Els cants de les corals acompanyats  d’una cuidada escenografia i de les narracions de les festes i tradicions que els havien inspirat van ser el millor fermall d’un acte que mostra l’ànima de la fe que nia en la nostra ciutat.

Relació dels nens de la parròquia que han participat en el Concurs de pessebres:

 1. Olga Aicha Ahabbar
 2. Josefina Amongero
 3. Angie D. Andrade
 4. Thalia F. Armentáriz
 5. Noélia E. Armendáriz
 6. Antonio José Galdeano
 7. David Gómez
 8. Paula González
 9. Victoria Llovet
 10. Annya Llovet
 11. Gerald A. Mendoza
 12. Vicente Nzang
 13. Jordi Polo
 14. Erika P. Quispe
 15. Daniela Rojas
 16. Dayanna R. Rios
 17. Mónica Vila
 18. Aleix Zuferri

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn