Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

8 desembre 2018
Categoria/es: General

MANUALITATS DEL ROBER LITÚRGIC PER JERICÓ

Al llarg de l’any el grup de senyores del rober litúrgic del Carme fan un encomiable i valuós treball de confecció i manteniment del vestuari litúrgic de la parròquia i de les escenificacions teatrals que s’hi fan. Endemés, també es dediquen a fer nombroses labors i manualitats molt creatives que en els darrers anys han volgut destinar fonamentalment a benefici de la Fundació Jericó.

En aquesta tasca solidària han confeccionat darrerament uns artístics guarniments i detalls nadalencs que han venut el dia de la Immaculada Concepció en una bonica parada muntada a l’entrada del temple. Val a dir que han tingut un gran èxit amb les vendes i donatius recollits per al Centre de Solidaritat de la parròquia del Carme. Juntament amb els beneficis del sorteig i la venda d’articles de la Festa de la Mare de Déu del Carme han recollit 1.100€ que ja han lliurat a Mossèn Joan Ramon Ezquerra, responsable de la Fundació Jericó. Ho han fet precisament la vetlla de la festa de Santa Llúcia, tot ressaltant la patrona que empara la seva activitat.

Amb la campanya de Nadal les senyores del rober litúrgic han completat el treball de l’any. Però les seves mans expertes i il•lusionades ja han iniciat el treball que podrem admirar l’any vinent. Moltes gràcies. Sou un tresor!  

  

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn