Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

28 gener 2018
Categoria/es: General

MÉS DE 74 RAONS PER ESTIMAR MOSSÈN JOAN

 ELS IMMIGRANTS CELEBREN LA FESTA DEL SEU ANIVERSARI

Les diferents comunitats d’immigrants de la parròquia del Carme han organitzat una magnífica festa d’aniversari par a oferir un emotiu reconeixement a mossèn Joan  i oferir-li “Más de 74 razones para quererlo”.

La celebració s’ha traslladat al diumenge següent al 26 de gener, dia del seu 74è aniversari. La festa s’ha preparat amb tota mena de detalls pensant en l’alegria de compartir la presència de mossèn Joan. La tarda s’ha iniciat amb la projecció d’un video i ha continuat amb regals, actuacions de balls amb molt ritme i cançons plenes de sentiment. Totes les actuacions han estat presentades per Dolly.

Entre els regals, a més del video amb imatges de mossèn Joan, preparat per Yanira i Juan Antonio, hi ha hagut un artístic acròstic expressant tot allò que mossèn Joan és y significa per a tots i una vistosa i encertada caricatura feta per Txapis, encarregada pel grup de Jericó. Mossèn Joan ha bufat les veles dels pastissos d’aniversari que li havien preparat i ha beneit els aliments del pica-pica recordant als que no en tenen i als que no pensen amb els que pateixen fam.

El local parroquial del Carme estava decorat amb banderes i globus d’on penjaven fotografies de mossèn Joan i s’ha emplenat de persones de nacionalitats diferents -la gran família dels immigrants!- desitjoses de poder saludar i felicitar a mossèn Joan. Ha estat una tarda de moltes emocions: d’alegria per la seva presència, i de nostàlgia pel seu delicat estat de salut. Però hem estat tots ben units al seu cor bondadós que sempre ha obrat mostrant que la mesura de l’amor és estimar sense mesura.

 

   

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  

 

  

 

   

  

 

    

  

  

 

 

  

74 aniversari de Mossèn Joan from Parròquies del Carme i Sant Joan on Vimeo.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn