Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 juny 2012
Categoria/es: General

MÉS PRIMERES COMUNIONS

Un grup de nens i nenes han fet la Primera Comunió a l’església de Sant Joan els dos primers diumenges de juny. Alguns s’han preparat a la parròquia del Carme, i d’altres ho han fet a la seva escola. Però han volgut rebre Jesús eucaristia a la parròquia on van estar batejats.

Després de renovar les promeses del seu baptisme han compartit la taula de l’Eucaristia, deixant que Jesús entrés a formar part de la seva vida, fent un pacte d’amistat amb Ell. Nosaltres hem demanat a Déu que siguin cada dia més obedients, més estudiosos i més amics de Jesús. Ells, a la vegada, han donat gràcies als pares i a les persones que els han ajudat a preparar-se per aquest dia; han demanat tenir una vida molt semblant a la de Jesús; i també han agraït a les persones que els acompanyaven en aquest dia tan important de la seva vida.

La Marina, la Júlia, l’Enric, el David, la Míriam i la Clàudia han fet la Primera Comunió el primer diumenge de juny, Solemnitat de la Santíssima Trinitat. La Júlia la va fer coincidint amb la Solemnitat del Corpus Christi. La Patrícia la va fer a l’església del Carme el dia 23 de juny, vigília del naixement de sant Joan baptista.

Desitgem que l’encontre amb Jesús es vagi repetint cada diumenge i que la seva vida cristiana els vagi enlairant més i més fins arribar a la plenitud.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn