Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

11 juny 2023
Categoria/es: General

MISSA DE FI DE CURS DE LA TORXA

L’Associació LA TORXA ha celebrat el final de curs escolar amb una eucaristia a la parròquia del Carme. Una trobada al voltant de l’altar del seu president Josep Martí amb l’equip directiu, els monitors i noies i nois i els seus familiars per participar de la reunió dominical on Jesucrist entra en contacte amb aquesta comunitat tan estimada. A l’ofertori han presentat dos plantes florides, com a símbol dels seus projectes i il·lusions, uns objectes manipulats i preparats al taller, amb el desig de que el Senyor il·lumini el seu futur i els beneeixi amb escreix els seus projectes laborals. Tot això unit al pa i el vi de l’Eucaristia, que s’ha oferta especialment per la seva estimada i recordada directora Esther Macià, recentment traspassada.

“L’Esther us va estimar i us continua estimant i prega per vosaltres per tota l’eternitat”, ha dit Mn. Joan Ramon en l’homilia. Al coincidir amb la Diada del Corpus Christi, també ha recordat la presència de Jesús en l’Eucaristia, “el tresor més gran de l’Església”. En acabar la celebració, s’ha fet una estona d’adoració al Santíssim Sagrament exposat a la custòdia. La missa ha estat solemnitzada amb la música interpretada a l’orgue per Xavier Ribes i cantada per Mn. Jaume. Després d’una foto de grup de tot el grup amb els mossens, la jornada ha continuat als apartaments de la Torxa amb l’Assemblea de socis i l’homenatge al seu president.

L’Associació d’Ocupació i Esplai de Catalunya, La Torxa, és una entitat creada el 1987 amb la finalitat d’atendre persones discapacitades psíquiques, promocionant el treball, la integració i el suport a les famílies. Establerta inicialment la seva seu al carrer Comerç, des de l’any 2005 es va traslladar al Complex La Caparrella. També disposa a la Bordeta d’uns apartaments com a llar-residència on els seus treballadors disposen d’un equipament on poden emancipar-se amb tota l’atenció i suport que precisen.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn