Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

18 desembre 2022
Categoria/es: General

MISSA DE GERMANOR DELS PESSEBRISTES AL CARME

El quart diumenge d’Advent la parròquia del Carme ha acollit l’Eucaristia de Germanor de l’Agrupació de Pessebristes. L’ha presidit Mn. Jaume Melcior, consiliari de l’Agrupació, concelebrant amb Mn. Jaume Pons i Mn. Joan Ramon Ezquerra, rectors de la parròquia. Hi han assistit les regidores Núria Gispert i Maria Antonia Maller acompanyant el president dels Pessebristes Jordi Curcó, el president emèrit Angel León i representants de l’entitat, juntament amb Montse Macià, pregonera de Nadal d’enguany. 

Mn. Jaume Melcior ha revisat el sentit dels missatges evangèlics dels quatre diumenges d’Advent -desperta’t, converteix-te, alegra’t i acull- que conviden a vetllar. “Igualment aquest és l’itinerari per a fer un pessebre ben fet”, ha afegit. I ha acabat amb una mirada a Maria “la plena de gràcia, perquè no hi ha res en ella que l’aparti de Jesús”, en el dia de la Mare de Déu de l’Esperança, convidant a viure els sagraments “com una lluita per a ser bons, justos i castos com Josep”.

Acabada la Missa en la que també s’ha pregat pels pessebristes difunts durant l’any, Jordi Curcó ha agraït l’acolliment al Carme d’aquesta celebració que tenia lloc al santuari dels franciscans. El president dels Pessebristes també ha animat a viure el Nadal “portant el pessebre al cor i a les vides” amb l’aclamació de l’anunci del Nadal: “Glòria a Déu a dalt del cel i a la terra pau als homes…”. La Coral l’Estel, dirigida per Gemma M. Naranjo, secretària de l’entitat, ha solemnitzat la missa amb els seus cants i ens han ofert al final unes nadales, entre elles la “Nadala de Lleida”, amb lletra de Carles Cepero i música de Josep Prenafeta.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn