Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

18 novembre 2018
Categoria/es: General

MISSA DE LA CASA DE CANTABRIA AL CARME

HONORANT LA VIRGEN BIEN APARECIDA, PATRONA DE LA COMUNITAT

La Casa de Cantabria ha celebrat amb una Missa a la Parròquia del Carme el Dia de la Comunitat, presidida per Mn. Joan R. Ezquerra. La presidenta de l’entitat a Lleida, Maria Eugenia Fernández, ha estat acompanyada pel subdelegat del Govern José Crespín, la tinent d’alcalde i regidora de Cultura Montse Parra, els regidors Maria Carme Culleré i Joan Vilella; el president de la Federació de Cases i Centres Regionals de Lleida, Cosme García i d’altres representants d’entitats de la Federació.

La petita imatge de Nuestra Señora de la Bien Aparecida ha estat situada al presbiteri durant la celebració, que ha acabat amb la Salve marinera, interpretada per la Coral del Carme, que ha acompanyat musicalment tota la cerimònia. Maria Eugenia Fernández, abillada de “montañesa”, ha recordat la tradicional pujada en romeria al Santuari de la patrona de Cantàbria, situat a Hoz del Marrón.

Prèviament havia tingut lloc al paranimf de l’Acadèmia Mariana una conferència de l’escriptor i professor càntabre Francisco M. González Redondo sobre l’insigne matemàtic, enginyer de camins i inventor càntabre Leonardo Torres Quevedo (1852-1936). La celebració, que ha anat seguida d’un dinar de germanor popular, estava emmarcada dins de les Jornades Culturals Inter Centres de les Cases Regionals de Lleida que per la tarda es clausuraven amb un concert de la banda de música Ciudad de Fraga, dirigida por Javier Lanao, a la parròquia de Sant Joan.

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn