Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

15 octubre 2017
Categoria/es: General

MISSA D?INICI DE CURS DE LA CATEQUESI

La Missa del migdia del segon diumenge d’octubre hem fet l’inici solemne de la catequesi. S’hi han unit molts nens i nenes, amb els seus pares. Són els nens i nenes que aquest any comencen la catequesi i els que la van començar l’any passat. També hi han participat altres nens i nenes que ja han fet la Comunió, i noiets i noietes que volen seguir la seva amistat amb Jesús, perquè saben que en ell tenen el millor amic, que els ajudarà sempre i no els deixarà mai. Per això es preparen per a ser confirmats en la fe del seu baptisme.

Tots han entrat en processó portant uns ciris encesos que dues mares anaven deixant damunt de l’altar. Els nens han participat en la celebració, juntament amb els seus pares i catequistes, fent les pregàries i presentant les ofrenes que simbolitzen la Catequesi: el catecisme, la Bíblia, les flors, el Crucifix, i el pa i el vi de l’Eucaristia.

Mossèn Joan Ramon ha animat als pares i mares a alimentar l’estimació a Jesús participant en la Missa del diumenge: “Si els vostres fills estimen Jesús us estimaran a vosaltres, estimaran els companys, treballaran amb il·lusió a l’escola, seran sembradors de pau i faran millor el nostre món.”

Els nens també han cantat alguns cants que aprenen a la catequesi i que sintetitzen la doctrina de Jesús: “Dios es mi Padre, que feliz soy. Soy hijo suyo, hijo de Dios.” Acabada la Missa els nens han dedicat un cant a les seves mares i tot el grup de la catequesi han fet una foto “de família” com a record de la gran trobada amb Jesús.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn