Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

21 setembre 2014
Categoria/es: General

MISSA D’INICI DE CURS

L’inici de curs és un bon moment per fer plans de futur, per recomençar amb il•lusió, per revisar el passat i fer propòsits de millora. Això també ho podem aplicar a la nostra vida de fe. El nou curs ens hauria de portar a una renovació profunda de la nostra manera de ser cristians. Així ens ho hem proposat els agents de pastoral de les parròquies de Sant Joan i la Mare de Déu del Carme i hem solemnitzat l’Eucaristia del diumenge per pregar Déu tots plegats per aquesta intenció.

L’església del Carme ha estat el lloc de celebració d’aquesta Missa presidida per Mossèn Joan Ramon Ezquerra. Hem tingut present el nostre rector Mossèn Joan que participava en les Jornades Nacionals de Pastoral Gitana a Toledo. La música del Cor africà, el Cor del Carme i el grup de joves ha animat la celebració molt viscuda pels nombrosos feligresos que han pogut assistir.

Recordem el missatge evangèlic que Mossèn Joan Ramon ens ha animat a interioritzar i a fer vida al llarg del curs: Anar transformant el nostre cor, obrir-lo a Déu, al seu estil, per ser cada vegada més semblants a Jesús.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn