Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 novembre 2014
Categoria/es: General

MISSA EN HONOR DE LA PATRONA DE CANTÀBRIA

Emmarcada en les XXXIII Jornades Culturals Inter Centros de les Cases Regionals de Lleida, ha tingut lloc a la parròquia del Carme la celebració d’una eucaristia en honor de la Virgen Bien Aparecida, patrona de Cantàbria. En aquestes jornades les diferents entitats regionals mostren les excel•lències de les comunitats autònomes a les quals representen i també les bones relacions entre elles. El lema de les jornades d’enguany és: “Amb la mirada posada en el futur, visquem el present”.

La Missa ha estat presidida per Mn. Joan Ramon Ezquerra i ha comptat amb la participació de la coral Voces Cántabras de Cabezón de la Sal. En acabar, la coral dirigida per la Sra. Mirian Jaurena Calderón ha ofert un magnífic concert vocal als assistents.

Els regidors Jesús Castillo, Dolors Arderiu i Mª José Horcajada han acompanyat la Federació de Cases i Centres Regionals de Lleida, presidida per Cosme García. També hi han estat presents la presidenta de la Casa de Cantàbria, Maria Eugenia Fernandez, i el regidor de l’Ajuntament de Cabezón de la Sal, Oscar López. Al finalitzar l’acte hi ha hagut un emotiu intercanvi de regals i la interpretació conjunta de l’Himne de Cantàbria.


Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn