Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

4 gener 2018
Categoria/es: General

MISSA EN RECORD DELS REIS MAGS DIFUNTS

La Il·lustre Associació de Reis Mags ha recordat avui els seus companys difunts en una Missa oficiada per Mossèn Joan Ramon Ezquerra a la parròquia del Carme, la vigília del dia de la Cavalcada dels Reis. “La trobada amb Jesús, després de seguir l’estrella, va transformar la vida dels Mags”, ha dit mossèn Joan Ramon. I ha valorat que els Reis, a més de portar joguines, sempre són portadors d’alegria: “Sentiu-vos portadors de l’alegria de Jesús, que està representat en els nens, i Ell us ho premiarà”.

El president de l’Associació Enric Vicente ha fet memòria dels dos companys traspassats el passat 2017 i el Mossèn ha llegit els noms dels quinze ‘Reis Mags’ difunts des que es va constituir l’Associació, l’any 1998, elevant Déu les intencions dels familiars, amics i la comunitat parroquial.

Acabada la celebració, mossèn Joan Ramon ha transmès una salutació molt especial de mossèn Joan i ha animat als seus familiars més menuts a donar continuïtat, de grans, a aquesta bonica tradició. Una foto dels ‘Reis Mags’ presents amb els nens petits davant del pessebre i l’estrella d’Orient expressava aquesta voluntat de continuïtat.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn