Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

11 juliol 2020
Categoria/es: General

MISSA FUNERAL PELS DIFUNTS DURANT EL CONFINAMENT

Una vegada acabat el confinament sever per la COVID-19 les parròquies de la Unitat Pastoral han celebrat una Missa funeral per pregar per les persones que han mort, per la causa que sigui, durant aquests mesos en què no s’ha pogut fer un funeral i enterrament com mereixien.

Al Carme la Missa ha estat concelebrada per Mossèn Jaume i Mossèn Joan Ramon. dins de la Novena de la Mare de Déu del Carme. “Ara sentim tristesa, i això vol dir que els estimem; el seu record ens fa veure que la seva vida sustenta la nostra”, ha dit Mossèn Jaume als familiars i amics dels difunts que hi ha assistit a la celebració, tot respectant les mesures de seguretat establertes. I ha afegit unes paraules de consol i d’esperança fonamentada en la nostra fe i en la presència amorosa de Maria, la mare del cel: “Tots hem lamentat que molts malalts han patit i mort sols. Però la nostra fe ens diu que ningú mor sol. Maria ens estima i acompanya ara i en l’hora de la nostra mort i per tota l’eternitat.”

Al Carme la missa-funeral s’ha celebrat el dissabte, dia 11 de juliol, a les 8 del vespre, i a Sant Joan ha tingut lloc l’endemà diumenge, dia 12 de juliol, a les 11:30 del matí. En les dues celebracions s’han anomenat tots aquells dels qui hem estat assabentats de la seva mort i s’ha ofert la missa per la seva ànima. Al cel siguin.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn