Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

24 juny 2012
Categoria/es: General

MISSA I CONCERT EN LA FESTA DE SANT JOAN

La parròquia de Sant Joan ha celebrat la seva festa patronal amb una Missa presidida pel seu rector, Mn. Joan, i solemnitzada pel quintet de vent Ponent Brass, i el Cor del Carme.

Abans d’iniciar la celebració, Mn. Joan ens ha explicat les circumstàncies i el contingut de l’exposició“Fragments d’un passat. El retaule de l’antiga església de Sant Joan”, animant-nos a visitar-la al Museu de Lleida.

L’homilia ha estat centrada en la figura de Sant Joan: “aquest sant tan simpàtic i ferm” convidant-nos a repassar unes escenes destacades de la vida del precursor de Jesús guiat per la providència de Déu des del seu naixement: "Què serà aquest infant?; com animava a la conversió: “Què hem de fer?", i com anunciava el Messies i preparava el seu camí: “Mireu l’anyell de Déu". Un profeta senzill i valent, lliure i lleial, creient i creïble, fidel fins a donar la vida per Jesús. Amb aquest model ens ha animat a perseverar en la nostra vida cristiana amb alegria espiritual pel camí de la salvació i de la pau.

Els joves components de Ponent Brass han interpretat tres peces durant la Missa i ens han ofert un Concert a l’acabar la celebració. Els joves músics han sintonitzat ràpidament amb el nombrós públic que els escoltava, amb una magnífica interpretació de temes molt coneguts. L’actuació ha culminat als el so i el missatge de la melodia d’“Amics per sempre”.

A continuació tots han pogut fer una degustació de coca de Sant Joan i refresc als porxos de davant de l’església. Un final dolç a to amb la tradició i el to de la festa del patró de la nostra parròquia i del nostre bisbat.

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn