Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

16 desembre 2020
Categoria/es: General

MISSA INTER CENTROS REGIONALES A SANT JOAN

Per quart any consecutiu l’església de Sant Joan Baptista ha acollit la celebració eucarística conjunta de la Federació de Cases i Centres Regionals de Lleida el dia de Santa Llúcia, tot solemnitzant l’inici del Cicle de Nadal. Les imatges dels seus patrons s’han situat a l’altar lateral dedicat a la Mare de Déu del Pilar, patrona de la Casa de Aragón.

Cosme Garcia, president de la Federació, ha explicat el sentit de la celebració religiosa amb aquests col·lectius posant en valor tot allò que els uneix entre sí i amb la ciutat, i que aquest any s’ha dedicat a Manuela García Losada, que fa onze anys que va morir.

El Bisbe Salvador ha presidit la Missa concelebrant amb Mn. Jaume Pons, rector, i el P. Joaquim Recasens, assessor religiós de la Federació. Ha comptat amb la participació del subdelegat del govern, José Crespín, i els regidors Paco Cerdà i Marisa Xandri que han donat suport institucional amb la seva presència.

El bisbe ha agraït a les Cases i Centres Regionals que vulguin celebrar santa Llúcia i el temps l’Advent anticipant la vinguda de Jesús: “Hem de celebrar el Nadal; Jesús neix ple d’esperança… Depèn de cadascú com encarem el seu naixement: amb virtuts de fortalesa, constància, esperança… com santa Llúcia, que no va voler evitar el seu martiri.” El Bisbe ha demanat a santa Llúcia que ens doni la valentia d’anunciar el Senyor, autor de la vida i consol dels que moren.”

Representants de la Federació han tingut cura de les lectures, les pregàries i les ofrenes. El grup hondureny ha posat música i sentiment a la celebració que ha acabat amb l’Ave Maria interpretat per Yanira. S’ha pogut seguir per streaming a través del facebook de les Cases Regionals.

  

 

 

 

 

 

 

  

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn