Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

8 juny 2014
Categoria/es: General

MISSA MAJOR DEL BARRI

Les AAVV del Barri de Noguerola i Avinguda del Segre han volgut solemnitzar les festes del barri amb la Missa Major a l’església del Carme. La celebració ha coincidit amb les Noces d’or matrimonials dels senyors Celestino Panabera i Matilde Zueras.

La doble celebració ha estat emmarcada per la festa de la Pentecosta, que recorda el naixement de l’Església amb la vinguda de l’Esperit Sant. Mossèn Joan en l’homilia ha explicat el sentit i els efectes de la vinguda de l’Esperit Sant per als cristians. L’Esperit Sant ens ajuda a apropar-nos a les persones (acolliment) i a atendre-les en les ferides que sempre tenen (el Bon Samarità-Jericó); així es va produint el fenomen de la Pentecosta amb la unió de cor de la comunitat. Aquesta realitat eclesial cada cristià l’hem portar-la als nostres ambients, al nostre Barri… “És com una marea blanca i benefactora que infon joia, sensibilitat vers el proïsme i obertura en els cristians i en la pròpia Església.”

El Cor del Carme dirigit per Rosa Fabregat ha fet l’acompanyament musical de l’Eucaristia. Al final, l’Estudi Montagut ha ofert un concert amb peces magistralment interpretades per Mariona Montagut, al violí, i Maria del Mar Jové, al piano.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn