Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 novembre 2014
Categoria/es: General

MISSA PEL 800 ANIVERSARI DEL PAS DE SANT FRANCESC D?ASSIS PER LLEIDA

El Santuari de Sant Antoni de Pàdua ha acollit aquest diumenge la missa d’acció de gràcies pel 800 aniversari del pas de Sant Francesc d’Assis per la ciutat. El paer en cap, Àngel Ros, acompanyat de diversos regidors, ha assistit a la missa, presidida pel pare Joaquín Recasens i concelebrada per Mn. Joan Mora, rector de la parròquia del Carme, demarcació on s’ubica el santuari franciscà.

Durant l’eucaristia s’ha glossat la vida de Sant Francesc recordant alguns capítols referents al seu pas per ciutats pròximes i per Lleida. En acabar, la comunitat franciscana ha lliurat a la ciutat una reproducció del fresc de Giotto “El miracle de Lleida”, que està a la Basílica de Sant Francesc a Assís. L’alcalde de Lleida ha rebut l’obra de mans d’una representació de les Monges de la Miraculosa, Franciscanes Missioneres de la Mare del Diví Pastor. Ros ha agraït el present i alhora els ha lliurat un obsequi, la reproducció en ceràmica del retaule de la Mare de Déu dels Paers, que llueix a la Paeria.

Amb ocasió d’aquesta efemèride la comunitat franciscana ha organitzat conjuntament amb l’IREL un curs d’acostament a l’espiritualitat franciscana que ha tingut lloc els dies previs a la celebració d’aquesta eucaristia commemorativa del pas de Sant Francesc d’Assis per la nostra ciutat.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn