Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

20 agost 2017
Categoria/es: General

MISSATGE DEL DIRECTOR GRAL. D’AFERS RELIGIOSOS EN RELACIÓ ALS ATEMPTATS DE BARCELONA I CAMBRILS

 

Els atemptats d’ahir ens han deixat a tots profundament consternats i entristits. L’odi d’uns pocs assassins ha generat un immens dolor entre la gent de bé del nostre país i d’arreu del món.

Catalunya és, però, un país fort i amb uns valors que ens uneixen a tots. Catalunya és una societat plural des del punt de vista religiós. Tretze confessions religioses conviuen en harmonia i en els carrers dels nostres pobles i ciutats s’hi relacionen amb concòrdia persones de múltiples orígens, cultures i religions. Catalunya ha estat i és un referent arreu del món per les seves iniciatives vinculades al diàleg interreligiós, una cosa de la qual ens n’hem de sentir tots orgullosos.

Actes com els d’ahir pretenen fracturar la cohesió social del nostre país i això és quelcom que no podem permetre. Per això, en nom propi i en nom de la Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatges, volem traslladar el nostre suport als esforços que dueu a terme les comunitats religioses en favor de la pau i de la unió entre tota la ciutadania. Ara més que mai, les vostres iniciatives són absolutament necessàries. Ara més que mai hem d’estar units i ser valents per fer front a aquells que volen escampar l’odi i la violència. El Govern està i estarà al vostre costat en aquesta tasca.

Enric Vendrell Aubach. Barcelona, 18 d’agost de 2017

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn