Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

22 maig 2021
Categoria/es: General

MONTSERRAT PREGA PER LA FI DE LA PANDÈMIA EN UNA MARATÓ D?ORACIONS PER TOT EL MÓN

La iniciativa promoguda pel papa Francesc implica 30 santuaris d’arreu del món i que proposa una ‘marató’ d’oracions, una cada dia del mes de maig. 250 persones han omplert la Basílica, l’aforament màxim permès per les normes de la covid-19, i algunes desenes més han seguit l’oració des de l’exterior. També s’ha pogut seguir en directe per TV.

Montserrat va ser escollit com un dels santuaris més emblemàtics i representatius del món pel Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització, que organitza aquestes oracions. Cada dia un santuari acull una pregària amb una intenció diferent i la de Montserrat, únic santuari espanyol en aquesta marató, ha estat els voluntaris. Els participants a l’oració han resat el rosari i l’escolania de Montserrat ha resat en cada mis­teri.

“La pregària no és només reci­tar, és dia­lo­gar amb l’espe­rit perquè ens ajudi a enten­dre com hem de viure aquest moment tan dur. Però també amb un punt molt bonic d’esperança. Per això m’ha agradat molt que ens toqués els voluntaris”, assenyala el rector del santuari de Montserrat, el pare Joan Maria Mayo.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn