Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 febrer 2015
Categoria/es: General

MOSSÈN JOAN, LLEIDATÀ EXEMPLAR

Jove Cambra Internacional Lleida (Junior Chamber International Lleida) ha anunciat avui els guanyadors de la IV edició dels Premis Lleidatans des de la seu de l’associació JCI Lleida, al Palau de Vidre dels Camps Elisis.

Son: Torrons Vicens, guardó Empresa i Territori; Isidre Alférez, guardó Jove Emprenedor; Associació de Diabètics de Lleida (ADL), guardó Entitat Social; ICG Lleida Llista Blava, guardó Valors en l’Esport; Pare Joan Mora, guardó Lleidatà Exemplar, i Nutren-Nutrigenomics UdL (Institut de recerca Biomèdica de Lleida).

La resolució l’ha fet pública avui la presidenta de l’associació, Ester Lanchas, el director dels premis, Isaac Martínez i la presidenta del senat JCI a Lleida, Blanca Torres.

El lliurament de premis tindrà lloc el divendres 6 de març vinent a la Llotja de Lleida i s’aprofitarà per fer un reconeixement als 45 anys d’aquesta institució. A més, també està previst realitzar un sopar de gala i un concert del grup Lleidatà Lexu’s en motiu dels 10 anys del seu primer disc.

El jurat d’aquesta nova edició ha estat format pels guardonats en la III edició: Andreu Pi, (Empresa ICG, SL), Josep Lluís Cadena (Ràdio Lleida), Flocell Sabaté (Espai Poder i Cultura); Alex Surroca (USE IT), Ester Bardina (Banc dels Aliments), Mercè Ciutat (Expresidenta Centre Excursionista de Lleida), la presidenta de l’associació, Ester Martínez, el director del programa Premis Lleidatans 2015, Isaac Martínez i la presidenta del Senat JCI Lleida, Blanca Torres.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn