Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

6 maig 2016
Categoria/es: General

MOSSÈN JOAN MORA, MEDALLA D’OR DE LA CIUTAT

L’ajuntament de Lleida ha concedit la Medalla d’Or de la Ciutat a Mossèn Joan Mora al Mèrit de la Solidaritat per la gran tasca que desenvolupa des de la Parròquia del Carme, conjuntament amb Mn. Joan Ramon Ezquerra, a través de la Fundació Jericó, amb el col·lectiu de persones més desvalgudes de la ciutat.

L’acte solemne de lliurament de les Medalles i les Plaques de la Paeria ha tingut lloc a la Paeria coincidint amb la lectura del pregó i la proclamació de les pubilles de la ciutat, a l’inici oficial de la Festa Major. L’alcalde ha glossa sobre el valor del treball al servei del bé comú a la ciutat: “Hem reconegut l’aportació de persones i d’institucions a valors tan fonamentals per a una societat, per a una ciutat  […] hi pot haver una societat civil que, a escala individual i col·lectiva, pugui fer ciutat i treballar pel bé comú, com ho han fet les persones i entitats” avui guardonades.

Degut a la recent intervenció quirúrgica a la que ha estat sotmès recentment Mossèn Joan, ha estat Mossèn Joan Ramon Ezquerra qui ha rebut en el seu nom la Medalla d’Or de mans de l’alcalde Àngel Ros en l’acte oficial. I ha estat el mateix alcalde qui s’ha personat el dia següent a l’Hospital de Santa Maria, on Mossèn Joan s’està recuperant, per a visitar-lo i lliurar-li directament el guardó per la seva incansable dedicació a la solidaritat amb els més necessitats.

En aquesta estona tan entranyable acompanyaven a Mn. Joan, Mn. Joan Ramon Ezquerra, el seu germà Ramon, la seva cunyada Rosita, el seu nebot Toni i amics.

 

 

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn