Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

30 desembre 2021
Categoria/es: General

NEUS CANELA ENS HA DEIXAT PER ANAR A TROBAR-SE AMB EL PARE

Neus Canela ha mort cristianament als 95 anys, havent rebut els Sants Sagraments. Ha viscut plenament i ha mort segons la voluntat de Déu, tal com ella desitjava, a l’hora de la Misericòrdia.

Persona fidel, vitalista, generosa i compromesa, amb un gran sentit del bé i estimació a l’Església, sobretot a la seva parròquia de Sant Joan. Formava part del Moviment dels Focolars. La motivava molt la causa benèfica i col·laborava estretament amb Mans Unides. Tenia una visió molt especial quan les coses no funcionaven i lluitava per a canviar-les.

Era molt rellevant la seva faceta artística, sobretot com a aquarel·lista. Les seves composicions, de gran sensibilitat i técnica molt acurada, solien inspirar-se en la natura. Les signava amb el nom artístic ‘Josié’, apel·latiu amb el que recordava al seu marit difunt. Ha estat una persona molt estimada.

La missa exequial a Sant Joan ha estat concelebrada per Mn. Jaume, Mn. Joan Ramon i Mn. Adrià, els mossens de la parròquia. Van acompanyar musicalment la cerimònia dues corals on la Neus cantava: Amics del Cant, dirigida per Antonieta Melé, i Llum de Veus, per Agustí Ardanuy, amb un repertori pensat especialment per la finada amb la cançó de la Verge de les Neus que tant li agradava.

Van cloure la missa unes paraules d’enyor i d’agraïment dels Focolars:

Moltes gràcies de tot cor estimada Neus!!!!
Avui Donem gràcies a Déu per tots aquests anys de la teva llarga vida.
Donem gràcies a Déu per haver pogut compartir una bona etapa del nostre "Sant Viatge"
Gràcies pel Do que has estat per mi i per totes les persones de la Comunitat del Moviment dels Focolars de Lleida i per moltíssimes persones més!!!, d’una manera molt especial per a tota la teva estimada família!!!!!
Gràcies pel teu testimoni d’Amor concret, Solidaritat, Pau i Joia que ens transmeties amb el teu somriure!!!!
Et trobarem molt a faltar!!!!Però et tindrem sempre al cor i en les nostres pregàries i et demanem que continuïs vetllant per la teva família i per tots nosaltres des del Cel!!!
GRÀCIES DE TOT COR ESTIMADA NEUS!!!!!!

També el seu fill Ferran va dedicar unes paraules emotives recordant a la seva bona i molt estimada mare. Al cel siguis, Neus!

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn