Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

22 agost 2017
Categoria/es: General

NOCES D’ARGENT

Uns joves del Pont de Suert, Xavi i Marga, han volgut celebrar a la parròquia del Carme els seus 25 anys de matrimoni. La Missa ha estat concelebrada per Mossèn Joan i Mossèn Joan Ramon, sacerdots amb els quals van rebre formació cristiana ja des de petits. La cerimònia ha estat molt sentida i entranyable. Així han renovat el seu propòsit de continuar essent fidels a la gràcia que van rebre, al temps que han agraït a Déu el fet que els hagi mantingut en el primer amor durant aquests 25 anys.

També han volgut fotografiar-se amb el Padre Amancio. Tant ell com Xavi i Marga són molt amics d’un matrimoni del Canadà, que es farà content de rebre aquesta notícia gràfica dels seus amics també units en l’apostolat.

Xavier havia estat molts anys director d’un Institut; ara té un càrrec al Departament d’Ensenyament, com a responsable del suport a l’organització de centres docents públics de Catalunya. Marga treballa a la Universitat de Barcelona, on desenvolupa una tasca de formació i suport a investigadors en l’àmbit de la biomedicina, col·laborant en projectes de recerca bàsica.

No han tingut fills. Però el seu apostolat específic és ajudar els nuvis en la preparació al matrimoni. Han entès que és una manera de ser molt fecunds. I estan molt contents.

Els felicitem per les seves Noces d’Argent i els hi desitgem que per molts anys Déu continuï beneint el seu matrimoni i el seu apostolat.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn