Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

18 agost 2018
Categoria/es: General

NOCES D’OR MATRIMONIALS DE MANOLO I MARIA DEL CARME

Manolo Julià i Maria del Carme Traveria han renovat les seves promeses matrimonials al complir-se el 50è aniversari del seu matrimoni, el diumenge 29 de juliol, a la parròquia de la Mare de Déu del Carme. La Missa ha estat oficiada pel seu rector, Mossèn Joan Ramon Ezquerra.

Manolo i Maria del Carme han estat acompanyats pels seus fills i, néts, i familiars més íntims, que han participat en la cerimònia amb les lectures, ofrenes i pregàries. El cant de l’Ave Maria i del Virolai, interpretats meravellosament per la seva filla Blanca, han acompanyat la celebració viscuda amb gran emoció pels esposos i tots els seus familiars.

Manolo i Maria del Carme van contreure matrimoni el dia 28 de juliol de 1968 a la parròquia de Sant Martí, de Lleida, però van fixar el seu domicili dins la demarcació parroquial del Carme, i sempre han estat uns grans col·laboradors de la parròquia.

Després de la celebració han passat uns dies de descans i molta pau a l’hostatgeria del Monestir de Poblet. Una experiència molt bonica que els hi han proporcionat els seus fills com a regal del joiós aniversari. La parròquia els desitja que per molts anys siguin feliços i fidels com fins ara, i puguin gaudir d’una vida plena en companyia dels seus fills i néts.

 

 

  

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn