Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

26 setembre 2010
Categoria/es: General

NOIS I NOIES DEL CARME HAN PASSAT UNA TARDA AMB MN. JOAN RAMON EZQUERRA

La tarda del diumenge 26 de setembre ha estat molt especial per al grup de nois i noies de la parròquia del Carme que, juntament amb el seu rector Mn. Joan Mora i alguns pares i catequistes, han volgut visitar Mn. Joan Ramon Ezquerra a Torrefarrera, d’on és Rector des de fa poc més d’un any.

L’encontre ha tingut lloc al temple parroquial, dedicat a l’Exaltació de la Santa Creu. Després de fer una oració a qui ens havia convidat, Jesús, i a la Mare de Déu, Mn. Joan Ramon ens ha mostrat l’església i les imatges que s’hi veneren. “També hi ha –invisible- la imatge de la Mare de Déu del Carme, que guardo en el record i a dins del meu cor”, ens ha dit. Per alguns dels joves també hi ha hagut la recordança del temps compartit al Carme amb Mn. Ezquerra, de petits en la catequesi i, d’una manera especial, del dia del seu baptisme.

La segona part de la trobada ha tingut lloc a la Casa Rectoral. Mn. Ezquerra i Mn. Joan han obert amb tots els presents un senzill però incisiu diàleg d’orientació cristiana, animant els joves a perseverar i aprofundir en la seva vida com a cristians. Després de berenar animosament hem anat a visitar l’aeroport d’Alguaire.

Tots plegats hem compartit una tarda extraordinària, on els vincles d’estimació mútua s’han expressat d’una manera ben eloqüent, gràcies a Déu!

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn