Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

NOU ADULTS ENTREN A L’ESGLÉSIA AMB ELS SAGRAMENTS D’INICIACIÓ CRISTIANA A LA CATEDRAL

El colombià Hamilton Torres ha rebut la formació a la Parròquia del Carme

Nou adults han rebut els Sagraments de la Iniciació Cristiana (Baptisme, Comunió i Confirmació) i un desè la Confirmació a la Catedral de Lleida en una celebració presidida pel bisbe Salvador. Els catecúmens són la Doris, l’Emmanuel, l’Adisola, el Haminton, el Manel, l’Eduardo, el Marcelino, el Daniel, la Marina i el Javier.

En l’Homilia, el bisbe Salvador s’ha dirigit als catecúmens dient-los que “avui entreu al ramat, a l’Església de Jesucrist, i ens produeix molta alegria veure com adults volen seguir a Jesucrist”. També els hi ha dit que a partir d’ara “sereu testimonis de donar fe i anunciareu als altres que sou seguidors de Crist”. Després, els deu adults han fet les Promeses Baptismals. Tot seguit, el senyor bisbe els ha batejat, s’han posat la vestidura blanca (significa la puresa) i amb la imposició de les mans del bisbe Salvador i la unció del Sant Crisma (oli consagrat) els deu adults han rebut la Confirmació. La missa ha continuat i els protagonistes han rebut la Comunió a la mateixa vegada que la resta d’assistents a la Catedral.

I és que avui, a més de fidels, els han acompanyat els seus catequistes, els sacerdots de les parròquies a les que pertanyen, així com responsables del servei del Catecumenat (període en què les persones es preparen per entrar a l’Església). A més, amics i familiars han pogut seguir l’acte en directe per les xarxes socials. Durant els últims mesos els catecúmens s’han preparat per al gran moment d’avui a les parròquies de la Mare de Déu de Montserrat, El Carme-Sant Joan, el Pilar-Santa Maria Magdalena, Sant Jaume, la de Les Borges i la d’Almenar.

El colombià Hamilton Torres ha rebut la formació catecumenal a la parròquia del Carme per part dels catequistes Jorge Lampurdanés i Elena Nadal.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn