Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

21 abril 2013
Categoria/es: General

NOUS CRISTIANS AL CARME

Amb molt de goig, vint nens i adults de la parròquia del Carme han nascut a la fe de Crist amb el sagrament del baptisme rebut el passat diumenge 21 d’abril, en dues celebracions diferents. El grup dels dotze petits a l’església del Carme, al matí. I els nou catecúmens a la Catedral, per la tarda.

Baptismes infantils al Carme

Deu nens i dos nois han estat batejats a l’església del Carme. Després d’un temps de preparació catequètica van ser presentats a la comunitat parroquial que els acollia.

Azinwi, Ana Princesse, Zakari, Christina, Irene-Carol, Trecy, Johan, Praise Oghogo’, Light Osa’s, Nosa Richard i Brendon han estan molt contents de rebre en el baptisme la vida del fills de Déu i han promès que seran més obedients als pares, més estudiosos, més bons amics de tothom. Jesús, el vostre millor amic, us ajudarà.

L’entranyable celebració religiosa ha estat presidida per Mn. Joan i concelebrada per Mn. Joan Ramon. Els nens i nenes de la catequesi els han acompanyat en el dia més important de la seva vida. A continuació ha tingut lloc un pica pica al Local parroquial.

Baptismes catecumenals a la Catedral

Els nou catecúmens adults han rebut de mans del Bisbe els tres sagraments de la iniciació cristiana -el baptisme, la confirmació i l’eucaristia- al llarg de la celebració eucarística que ha tingut lloc a la Catedral. La cerimònia ha estat presidida per Mons. Joan Piris i concelebrada per nombrosos sacerdots entre els quals hi figurava Mn. Daniel Turmo, delegat del Servei Diocesà de Catecumenat, i Mn. Joan Mora, rector de la parròquia del Carme on han rebut formació cristiana els neòfits, que són: un de Bolívia, dos de l’Índia, un d’Argèlia, un del Camerun, una d’Etiòpia i els altres de Nigèria.

El seu catequista, Òscar Aliaga, ha fet la traducció simultània de la cerimònia a l’anglès, llengua en la que han rebut la formació cristiana que els ha portat a acollir la vida de fills de Déu a través del baptisme.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn