Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

27 gener 2011
Categoria/es: General

OCEANIA EN LA FIRA DE LA INFÀNCIA MISSIONERA

La celebració de la Jornada de la Infància Missionera el penúltim diumenge de gener compta ja amb una llarga tradició. Més recent ha estat l’organització de la Fira Missionera en el nostre bisbat. Efectivament, des de l’any 2000 la Delegació de Missions ha perseverat en crear un marc de trobada i celebració d’aquesta festa tan entranyable de l’Església. Així, en la tarda de dissabte de la vigília de la Jornada, infants de les catequesis parroquials i de grups d’esplai es troben cada any per a compartir fe, jocs i berenar. És la Fira de la Infància Missionera.

Enguany, un nombrosíssim grup de nens i nenes han secundat la convocatòria i han acudit al Col•legi Anunciata – Dominiques a fer seva aquesta experiència. Sota el lema “amb els infants d’Oceania,…seguim a Jesús” els monitors de diferents esplais han preparat un seguit d’activitats i jocs que han ajudat als nens a descobrir aquest continent llunyà i desconegut on l’Església té una presència petita però molt ferma i significativa.

La tarda ha estat tot un regal per aquests nens que amb joia s’han sentit més units en la fe i més solidaris. I també ha estat un meravellós regal per als monitors i catequistes que amb goig hem assistit a una jove i dolça experiència eclesial. Gràcies!

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn