Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

14 abril 2019
Categoria/es: General

OFRENA DEL PAS DE LA SOMERETA AL CARME

En el seu recorregut del Diumenge de Rams, el Pas de ‘La Somereta’ ha parat davant el temple parroquial de la Mare de Déu del Carme on han estat rebuts pels seus rectors, Mossèn Joan Ramon i Mossèn Jaume, la regidora Núria Gispert i els rapsodes del grup TOAR que a continuació farien el tradicional Recital poètic-musical de Setmana Santa.

El president de l’Associació Cultural de la Sagrada Família i Sant Cristòfol senyor Francisco Seijo i d’altres persones entre les que hi havia un grup de nens i nenes han pujat al temple i han fet una ofrena floral a la Mare de Déu del Carme al presbiteri.

De retorn a la porta principal davant del Pas de la Somereta Mossèn Jaume ha pronunciat unes paraules d’agraïment per la deferència que han tingut en fer l’ofrena a la Mare de Déu al passar per davant de la parròquia. S’ha referit al significat de la paraula processó, que prové del llatí i significa ‘avançar’. També ha felicitat cordialment a l’entitat per la seva vinculació vers la ciutadania i la Passió de Jesús. A continuació, al toc de campana, els portants han continuat el seu recorregut fins l’avinguda Blondel per participar en la processó dels Dolors.

El Pas de ‘La Somereta’ és l’apel·latiu entranyable del Pas de ‘La Fugida a Egipte’ o segon dolor de la Mare de Déu, de l’antiga processó dels Dolors. En te cura l’Associació Cultural de la Sagrada Família i Sant Cristòfol, del barri de Pardinyes.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn