Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

17 juliol 2017
Categoria/es: General

OFRENA FLORAL A SANT JAUME

Dins del programa d’actes previs a la festa de sant Jaume, la parròquia del Carme ha fet una ofrena floral a Sant Jaume, al Peu del Romeu. La parròquia del Carme acull cada any la Missa dels Fanalets de Sant Jaume prèvia a la Romeria. L’ofrena s’ha fet conjuntament amb la parròquia de Sant Pere, dins la demarcació de la qual es troba la capella de l’apòstol situada al carrer Major.

Un grup de feligresos d’ambdues parròquies acompanyats per Mossèn Joan R. Ezquerra han escoltat la salutació de benvinguda d’Àngel León, President de l’Agrupació de Pessebristes, i del regidor Paco Cerdà. Després dels parlaments Cosme García, presentador de l’acte, ha donat la paraula a Mossèn Joan Ramon, que ha fet una pregària a l’apòstol pels infants de la ciutat i per Mossèn Joan, fent present al rector de la parròquia del Carme que no hi havia pogut participar per raó de la seva malaltia. Després d’ofrenar els poms de flors al peu de la imatge de sant Jaume, tots els presents han entonat la Cançó dels Fanalets.

A continuació, Jordi Curcó ha presentat el grup de música tradicional i popular de l’Aula de Sons de l’Escola de Música Tradicional de Lleida, que ha interpretat un ampli repertori de peces antigues d’arreu de Catalunya que ha acabat amb el Cant dels Fanalets, que ha estat cantat novament per tots els assistents.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn