Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

12 abril 2024
Categoria/es: Bisbat, Cultura, Espiritualitat

PELEGRINATGE A CARAVACA DE LA CRUZ

Un grup de peregrins del Bisbat de Lleida, amb motiu del Any Sant a Caravaca de la Cruz (Murcia), hem iniciat un pelegrinatge molt especial en plena fraternitat i devoció a la Basílica-Santuari on es custodia la Creu de Caravaca –Verum Lignum Crucis- del segle XIII, i la gràcia de rebre la indulgència plenària.

El camí a la Creu en aquest Any Jubilar ens ha eixamplat el cor a tots fent-nos sentir agermanats en devoció, amb moltes pregàries i cants espirituals. Hem estat molt ben acompanyats pels nostres mossens, Mn. Joaquim Mesalles -a l’orgue en les celebracions- i Mn. Santiago Mataix i Mn. Casildo Rodríguez, concelebrants en la missa.

També han estat moments per ampliar els nostres coneixements culturals visitant museus i d’altres llocs interessants en companyia dels guies Daniel i Nuri, molt apreciats pel grup de pelegrins ja que amb la seva explicació hem aprés més en història i tradicions.

Hem acabat el nostre pelegrinatge joiosos per la nostra experiència personal viscuda de reflexió, enfortiment de la nostra fe i agraïment a Lurdes Biosca i família, les ànimes testimonis de tot amor i vetlla per fer-nos sentir en cada moment plens de benestar.

Dono gràcies a Déu pel camí iniciat i de seguiment que ens faci ser sempre bons testimonis d’Ell en cada moment de la nostra vida.

GRÁCIES PER LA GRÁCIA I REGAL DEL QUE HEM VISCUT.

Isabel Biosca

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn