Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

30 juny 2024
Categoria/es: Parròquia del Carme
Etiqueta/es: Aniversari

PEPITA TOMÀS HA CELEBRAT 100 ANYS

La Parròquia del Carme se suma a l’homenatge i a les felicitacions rebudes

El passat 11 de juny Pepita Tomàs Martí va celebrar el seu aniversari: 100 anys!! El mateix dia, la directora del Departament de Drets Socials li va fer entrega de la medalla centenària de la Generalitat de Catalunya, juntament amb una carta de felicitació del Conseller Carles Campuzano. I posteriorment, el mateix dia, l’Alcalde de la nostra ciutat va anar personalment a felicitar-la al seu domicili, i va compartir amb ella una estona molt amable. Finalment, el dia 16 (diumenge) va compartir un dinar de celebració amb tota la seva família mes íntima.
Han estat uns dies molt intensos per a la Pepita i els seus familiars, però a la vegada molt bonics de poder gaudir la vida en tots els sentits. Principalment de la seua família i amistats.
La Pepita ha estat sempre molt unida a la parròquia del Carme, especialment a través del Taller litúrgic, i col·laborant en les campanyes per Jericó. Sempre ha participat en les celebracions litúrgiques i en la vida de la parròquia. Per això la parròquia del Carme també s’uneix a l’homenatge tan especial i merescut que ha rebut, felicitant-la ben de cor en el seu Centenari i agraint Déu la seva vida i alegria:

MOLTES FELICITATS, PEPITA!!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn