Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

30 gener 2016
Categoria/es: General

PER MOLTS ANYS, MOSSÈN JOAN!

El col·lectiu d’immigrants de la parròquia del Carme ha organitzat la festa d’aniversari de Mossèn Joan. Aquest dia cada any s’espera i es prepara amb molta il·lusió. Però la d’enguany ha estat una celebració molt especial. La delicada salut de Mossèn Joan i el seu ingrés hospitalari els dies previs havien intensificat les pregàries pel seu restabliment. I l’alegria de comptar amb la seva presència va fer revifar els sentiments d’amistat i d’estimació que tots li professem.

Les actuacions de balls dels diferents grups llatins han estat complementades per felicitacions molt expressives que han culminat amb el “Cumpleaños feliz” interpretat per les nombroses persones que omplien el Local parroquial, amb l’acompanyament musical del mariachi Beto, que ha fet un variat repertori dedicat a Mossèn Joan.

Prèviament i en nom de tots, Yanira ha expressat unes paraules molt sentides a Mossèn Joan que quedaven molt ben reflectides en el cant que Bryan ha interpretat amb la guitarra parafrasejant la coneguda cançó “Tu eres hermano mi amigo del alma…” on cada paraula batega dins del cor. Tots hem unit les nostres veus i sentiments entonant-la conjuntament.

Tu eres mi hermano del alma realmente el amigo
Que en todo camino y jornada está siempre conmigo
Aunque eres un hombre aun tienes alma de niño.
Aquel que me da su amistad, su respeto y cariño.
Recuerdo que juntos pasamos muy duros momentos.
Y tú no cambiaste por fuertes que fueran los vientos.
Es tu corazón una casa de puertas abiertas.
Tu eres realmente el más cierto en horas inciertas.

En ciertos momentos difíciles que hay en la vida.
Buscamos a quien nos ayude a encontrar la salida
Y aquella palabra de fuerza y de fe que me has dado.
Me da la certeza que siempre estuviste a mi lado.
Tú eres mi amigo del alma en toda jornada.
Sonrisa y abrazo festivo a cada llegada.
Me dices verdades tan grandes con frases abiertas.

Tu eres realmente el más cierto de horas inciertas.
No preciso ni decir, todo eso que te digo.
Pero es bueno así sentir que eres tú mi gran amigo. (3)

La celebració ha estat presentada amb gran professionalitat i simpatia per Dolly, i ha acabat amb un bon berenar preparat pels voluntaris de Jericó, que també s’han unit al cor de felicitacions. Resta ara el desig que tots hem pensat mentre la flama de la vela del pastís estava encesa. Després de bufar-la, Mossèn Joan ha volgut compartir amb tots el seu desig: que ens estimem tots com a germans i que pugui viure molt intensament aquest nou any de la seva vida. Nosaltres preguem Déu perquè li concedeixi molts anys de vida i de salut.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn