Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 juliol 2015
Categoria/es: General

PREMI ALS FANALETS DEL GRUP DE CATEQUESI DEL CARME

Els nens i nenes de catequesi de la parròquia del Carme han rebut la placa de la Diputació com a distinció pels fanalets presentats al Concurs. L’acte de lliurament de premis ha tingut lloc a l’IMAC el dia anterior a la Romeria de Sant Jaume on tots els nens acompanyen el Sant amb els seus Fanalets.

L’acte de lliurament de premis que conduïa Cosme Garcia ha estat presidit per la tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, i el president i vicepresident de l’Associació Ilerdenca de Pessebristes, Ángel León i Jordi Curcó. També hi eren presents representants de les altres institucions que han col·laborat amb la dotació de guardons del concurs al qual hi ha concorregut uns dos centenars de fanalets d’una gran diversitat de formes i materials.

En les seves intervencions els pessebristes han defensat la necessitat de protegir i potenciar la tradició dels Fanalets com una de les festes més singulars i antigues de la nostra ciutat perquè sigui declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn