Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

18 maig 2011
Categoria/es: General

PREMI DEL CONCURS BÍBLIC AL GRUP DE CATEQUESI PARROQUIAL

Com en els darrers anys, el Grup de Catequesi de la parròquia del Carme ha acollit amb interès la convocatòria del Concurs Bíblic de Catalunya, que enguany ha assolit ja la XXVI edició.

“La Bíblia, Font de Valors Humans i Socials ha estat enguany el fil conductor dels treballs que han presentat els infants que hi han volgut participar. A través d’un senzill qüestionari s’anaven explicitant tot un seguit de valors humans propis de la nostra societat, i que deriven de valors cristians. La fe, l’esperança i la caritat brollen del manament nou de Jesús: “Estimeu-vos tal com jo us he estimat.” Aquest manament ens arriba avui a nosaltres. Jesús sempre captava les necessitats de les persones. Avui els braços de Jesús som nosaltres.

El lliurament de premis va tenir lloc el dia 22 de maig a l’Acadèmia Mariana en un acte presidit per Mn. Lluis Sallán, delegat d’Ensenyament del nostre bisbat. Alguns nens van poder anar a recollir el premi acompanyats per les catequistes Gloria i Mª Dolors i algunes mares. El dimarts següent, en sessió de catequesi, es va fer el lliurament dels obsequis rebuts enmig dels aplaudiments dels seus companys: un lot de llibres i DVD’s catequètics i una imatge de la Mare de Déu de Montserrat per a la parròquia. Enhorabona!

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn