Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

16 maig 2013
Categoria/es: General

PREMI DEL CONCURS BÍBLIC ALS NENS DE CATEQUESI

El Concurs Bíblic de Catalunya ha guardonat al grup de catequesi de la parròquia del Carme amb el primer premi a les parròquies de la Diòcesi de Lleida. Un bon grup de nens i nenes amb mares i catequistes han acudit al Paranimf de l’Acadèmia Mariana on s’ha realitzat l’acte de lliurament de premis, que ha estat presidit per Carles Vara, director de l’IES La Mitjana, Mn. Lluis Sallán, Delegat de Catequesi, i una professora del Col·legi Santa Anna.

Organitzat per la Federació de Cristians de Catalunya, aquest concurs aplega a totes les diòcesis catalanes. A través de diferents modalitats (redacció, dibuix, informàtic i universitari) vol ser un ajut concret per als infants, adolescents i joves per conèixer Déu, formar-se, celebrar la fe i viure estimant. Enguany ha estat la 28ena edició i s’ha emmarcat en l’Any de la Fe prenent com a títol "Jo, amb les obres, et mostraré la meva fe" (Jm 2, 18).

Creure en Déu ens porta a ajudar els altres. La participació dels nostres nens i nenes en el concurs bíblic també els ha ajudat a conèixer una mica millor aquesta gran veritat de la nostra fe.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn