Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 juliol 2019
Categoria/es: General

PREMI DEL GRUP DE CATEQUESI AL CONCURS DE FANALETS

El lliurament de premis del 78è Concurs de Fanalets que organitza l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha tingut lloc a la Sala Alfred Perenya de la regidoria de Cultura -Casa dels Gegants. A l’acte presentat per Cosme García, hi han participat el regidor de Cultura Popular, Ignasi Amor, el nou president dels Pessebristes, Jordi Curcó, juntament amb el bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, el subdelegat del govern, José Crespín, i la directora de l’IEI, Estefania Rufach.

Els parlaments d’obertura han posat en valor aquesta festa de Lleida com una singular manifestació de cultura popular de tradició cristiana. Angel León ha estat obsequiat amb un relleu de sant Jaume dels Fanalets en reconeixement a la tasca realitzada com a president de l’Agrupació de Pessebristes durant els darrers quinze anys.

El Grup de Catequesi de les parròquies de la unitat pastoral Mare de Déu del Carme i Sant Joan han estat distingits amb el premi del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. Els vint fanalets presentats elaborats al taller de catequesi s’havien decorat amb elements artístics relacionats amb els Aniversaris que celebra la parròquia de Sant Joan Baptista.

També han estat distingits els fanalets del Col·legi de la Sagrada Família i els de l’Associació de Comerciants de Remolins i Democràcia, que han guarnit aquests carrers de l’inici de la Romeria dels Fanalets de Sant Jaume.

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn