Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

9 novembre 2016
Categoria/es: General

PRESENTACIÓ DEL CONTE ?LA META ES EL CAMINO A SEGUIR?

El Local parroquial del Carme ha estat l’escenari de la presentació del conte ‘La Meta es el camino a seguir’, de la doctora Toñy Castillo, directora de l’Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí i autora de la col·lecció “LA LUNA," juntament amb la CiberCaixa de la planta de Pediatria de l’Hospital.

Hi ha assistit Albert Molias, president de VOLCALL, Mossèn Àngel Escales de l’Hospital Arnau de Vilanova, a qui es va dedicar el conte com a homenatge en el seu 50è aniversari sacerdotal, i la secció de Reforç Escolar de la Parròquia del Carme, formada pels nens i nenes, professors de la parròquia i Voluntaris de la "La Caixa" de Lleida, amb Josep Maria Perelló al capdavant, i Mossèn Joan Mora, el seu rector. Precisament aquest acte s’ha fet per a retre-li homenatge en la celebració de les seves Noces d’Or sacerdotals.

El darrer conte de la col·lecció "La luna" és un lloc on l’amistat i el respecte és l’eix conductor, posant com a exemple la vida del Sant Pare Francesc a qui Mossèn Escales lliurà un dels exemplars il·lustrats pels nens ingressats a l’hospital i amb pintures de Toni Uceda, a l’acte de l’audiència privada mantinguda el passat 5 de desembre al Vaticà.

A l’acabar l’acte s’ha lliurat un exemplar del conte a tots els assistents.

 
 
 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn