Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

20 gener 2024

PRIMERA CATEQUESI DEL BISBE ALS CATECÚMENS

El Bisbe Salvador va assistir el passat 20 de gener a la Casa de l’Església (Acadèmia Mariana) en la primera reunió dels catecúmens (persones que estan rebent catequesi) i els seus catequistes. En aquesta primera reunió de les tres programades, van participar unes 25 persones entre catecúmens, catequistes i membres del consell del catecumenat. Els catecúmens provenien de diferents parròquies de Lleida. L’objectiu d’aquesta trobada va ser escoltar la catequesi que va fer el Bisbe sobre la Paraula i compartir uns moments de pregària entre tots els assistents.

Primer es va escoltar un petit fragment de l’Evangeli de Joan, en concret «Jn 8,31-32», on es ressaltava la importància de mantenir-se ferms en la pràctica i l’escolta de la Paraula de Déu per a ser uns bons deixebles de Jesús i poder conèixer així la veritat. Seguidament, el Bisbe Salvador va impartir la seva catequesi sobre la Paraula en la qual va ressaltar la importància de llegir, reflexionar i, sobretot, pregar amb la Paraula de Déu invitant a tots els assistents a tenir una Bíblia a les seves llars.

Després es van reunir en petits grups per reflexionar sobre les següents preguntes: Qui t’ha apropat a Jesús?, i Què és el que t’atreu de la figura de Jesús? La reunió va acabar ficant en comú les diferents respostes que cada grup va considerar convenient. Al final d’aquest senzill acte de convivència i de pregària, van gaudir d’un petit refrigeri.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn