Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

31 octubre 2010
Categoria/es: General

PRIMERA TROBADA DE DONES CRISTIANES

Dones de la nostra Unitat Pastoral han participat al “Primer  Encuentro Internacional de Mujeres cristianas” que ha tingut lloc a la Llotja els dies 29 i 30 d’octubre. Ha estat organitzat per l’Església Evangèlica “Biblia Abierta” de Lleida.

Un espai, un ambient i unes celebracions joioses extraordinàries. Les participacions musicals de Blanca Renedo amb l’acompanyament orquestral i cor i la veu de Toñy Pérez han donat a l’encontre un caire festiu. En una trobada d’aquest calibre no hi podien faltar les xerrades formatives. En aquesta ocasió l’estil directe i penetrant de la ponent Bernarda Collazo, de Colòmbia, ha estat un bon instrument en les mans de Déu per endinsar-se en els esperits de les 400 dones que s’hi han fet presents.

L’eslògan que ha presidit i animat tota la convivència ha estat : “Veremos su gloria”.

Que aquesta iniciativa oberta a l’ecumenisme, per tant als seguidors de Jesús, sigui un nou pas cap al gran dia, somniat per tots, del gran encontre en una sola família, la unió de l’Església de Jesús. Aquest era el desig del Pastor Ferran Jové en les paraules de cloenda d’aquest esdeveniment.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn