Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

22 maig 2016
Categoria/es: General

PRIMERES COMUNIONS

Han estat dos anys de preparació que els nens i nenes de la catequesi han aprofitat molt bé. Per fi ha arribat el dia tan esperat i tots han participat amb molta alegria en la celebració. Els cants, les pregàries, les ofrenes, el res del Parenostre… en tots els moments els nens i nenes han viscut intensament l’eucaristia oficiada per Mossèn Joan Ramon: “Nens i nenes. Jesús us estima amb deliri. Sou els seus preferits. Estimeu-lo també vosaltres.”

La celebració de les Primeres Comunions ha estat una festa gran per a tots els nens i nenes que han rebut Jesús eucaristia per primera vegada. Però també ha estat una festa gran per a les catequistes, els mossens i tota la parròquia. Des d’avui l’Adrian, Jimmy, Vicky, Jennifer, Paola, Yasira, Paloma, Baldini, Judith, Dayron, Cristhian, Gabriela, Anthony, Daniela i Kevin compartiran també la taula de l’eucaristia cada diumenge. Aquest és el compromís. Els feligresos també hem d’ajudar-los amb el nostre testimoni a que la vida cristiana vagi arrelant amb força.

Uns dies més endavant, la Carla i l’Ares també han fet la Primera Comunió a la parròquia del Carme. El Biel l’ha fet al monestir del Sagrat Cor de la Caparrella. I confiem que la Soraya la farà ben aviat.

 

 

  

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn