Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

15 juliol 2016
Categoria/es: General

PROCESSÓ I FESTA DEL CARME: ENTREVISTA A MOSSÈN JOAN MORA

La parròquia de la Mare de Déu del Carme ja prepara els actes centrals de la seva festa patronal, la Mare de Déu del Carme.

La tradicional processó i ofrena floral tindrà lloc avui divendres, vigília de la festa. A les 8 del vespre hi haurà la Santa Missa i, a continuació, a les 9, sortirà la processó que recorrerà els carrers del barri fins a retornar a l’església . Allí es farà l’ofrena floral a la Mare de Déu.

Així ho explica el rector Mossèn Joan Mora en una entrevista realitzada per Cosme García per a la cadena COPE.

Demà, dissabte16 de juliol, dia de la Festa de la Mare de Déu del Carme, hi haurà misses a les 9, 12 i 20 h. La missa de els 12 serà la de les “Carmes” i la missa solemne, a les 20 h. Després, al Local parroquial del Carme hi haurà un pica-pica animat per algunes actuacions musicals. En aquests moments es farà el sorteig d’unes labors treballades per les senyores del rober litúrgic, a favor del Centre de Solidaritat Jericó.

Els cants aniran a càrrec de la Coral del Carme, dirigida per Rosa Fabregat, amb l’acompanyament a l’orgue de Lluís Climent i de la Coral Romanesa, dirigida per Florentina Budau.

Des del passat dijous 7 de juliol s’està resant la Novena de la Mare de Déu predicada per Mossèn Joan Ramon Ezquerra. Són nou dies dedicats a “Les Oracions a Maria, Mare de la Misericòrdia” que acabaran avui amb la predicació dedicada al Rosari.

Dins de la novena, el passat diumenge 10 de juliol es van resar les Vespres a la Mare de Déu i es va fer la imposició de l’escapulari. Aquest acte el va presidir el bisbe Salvador que, a continuació, a les vuit de la tarda, va celebrar l’Eucaristia.

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn