Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

20 març 2016
Categoria/es: General

PROCESSÓ I MISSA DE RAMS A SANT JOAN

L’inici de la Setmana Santa s’ha obert amb la celebració del Diumenge de Rams a Sant Joan. Un matí de sol primaveral, imprevisible després de la pluja i el fred del dia anterior, anunciava ja el preludi de la primavera.

La plaça de Sant Joan ha estat el punt de trobada dels feligresos de les parròquies de Sant Joan i la Mare de Déu del Carme. La cerimònia ha estat presidida per Mn. Josep Martí. Mn. Joan ha dirigit els cants i ha explicat el sentit de la celebració de l’entrada gloriosa de Jesús a Jerusalem. Després de la lectura de la Paraula i la benedicció dels rams, hem anat en processó fins a l’església de Sant Joan. La comunitat romanesa, amb Mn. Adrián Burca al capdavant, ho ha fet fins a Sant Pere on han celebrat l’Eucaristia.

Mn. Josep Martí també ha presidit la Missa de la Passió a Sant Joan. Mn. Joan, que concelebrava amb ell, també dirigia els cants i introduïa les monicions fent més entenedora la celebració pels nombrosos feligresos aplegats en el temple, molts dels quals eren nens. Tots hem volgut acompanyar Jesús en l’inici del camí de la seva passió, mort i resurrecció, uns esdeveniments que l’Eucaristia ha actualitzat solemnement per a tots nosaltres.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn