Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

2 abril 2019
Categoria/es: General

RADIO MARIA CELEBRA 20 ANYS AMB UNA EXPOSICIÓ A SANT JOAN

En el 20è aniversari dels seus inicis a Espanya Radio María ha organitzat una exposició itinerant titulada “Una radio que canvia vides” inaugurada a Lleida a la parròquia de Sant Joan el passat 16 de març.

A través de setze panells distribuïts al llarg de les naus laterals de l’església, la mostra se centra en els dotze blocs temàtics de la programació de Radio Maria: doctrina social, família i educació, cultura i fe, solidaritat o fraternitat.., per a mostrar la diversitat de continguts que es tracten a l’emissora i que permeten que arribi a tota mena d’oients.

Cada panell dedica un espai a presentar cadascun dels continguts recolzat per un testimoni. Els altres quatre expliquen l’origen de Radio María i els principis que la inspiren. Els codis QR redirigeixen a vídeos amb els protagonistes que expliquen el seu testimoni de conversió a l’escoltar Radio Maria.

Radio María porta tres anys desenvolupant la campanya “Torna a Casa, torna a l’Església” amb l’objectiu d’arribar als allunyats i acompanyar-los en el seu camí de conversió. El primer any amb “Torna”, va sortir a les “perifèries existencials” per buscar els més allunyats de la fe. L’any passat es va aprofundir en la vida d’oració amb la campanya “Demana”. I aquest darrer any festiu, la campanya “Celebra” pretén mostrar l’alegria de la fe i el goig del retorn a Casa, l’Església.

L’exposició “Una radio que canvia vides” de Radio María s’ha pogut visitar a la Parròquia de Sant Joan Baptista fins el 24 de març. Fins el 7 d’abril estarà a Barcelona i, posteriorment, a Tarragona, Salamanca, Valladolid. I fins a 40 poblacions fins el proper desembre. 

Radio Maria és una associació dedicada a l’evangelització a través d’un apostolat marià des de la Radio, amb un amor filial per la Mare de Déu i l’Església. A Lleida porta el nom de la Verge Blanca de l’Acadèmia, patrona de la ciutat. La seva presidenta és Paloma Arroyo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn