Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

13 octubre 2020
Categoria/es: General

RAMON ARAGONÉS JA DESCANSA EN LA PAU DE DÉU

Ramon Aragonés I Suñé ha mort el dia 6 d’octubre als 94 anys deixant una àmplia vida familiar, professional com a farmacèutic i, també, una profunda vida de fe. Ha estat molt vinculat religiosament parlant a les parròquies de la Unitat Pastoral de Sant Joan i la Mare de Déu del Carme, participant en activitats pastorals, peregrinacions i, especialment, amb moltes estones de pregària.

Ha tancat suaument els ulls a la seva llarga vida mortal i ja descansa en la pau de Déu juntament amb la seva estimada esposa. En l’escrit de comiat que segueix, els fills de Ramon Aragonés recorden la vivència cristiana i bonhomia del seu pare que ha omplert el cor dels qui l’han conegut:


 

Comiat a Ramon Aragonès Suñé

El dia 6 d’octubre de 2020, ens va deixar, als 94 anys, el nostre estimat Ramon Aragonès Suñé. Era farmacèutic de professió, viudo de feia més de trenta anys i pare i avi de família; circumstàncies viscudes des de la seva profunda fe en Déu Pare i devoció a la Mare de Déu, especialment sota l´advocació del Carme, de la que portava el seu escapulari.

Tots els dies participava de l´eucaristia de vuit de la tarda, unes vegades a l’església del Carme i la majoria a la seva parròquia de Sant Joan on li agradava, un cop acabada la missa, apagar les espelmes i recollir a la sagristia els canelobres, així com tancar les portalades de l’església. I és que allí on estava hi era des del servei i l’atenció a les necessitats quotidianes. També a Sant Joan, pregava el rosari diàriament. Fins al confinament, solia participar a més a més a la missa dels frarets a les set de la tarda.

Durant el confinament, no va deixar de visitar cada dia l’església de Sant Joan i confessar-se freqüentment.

La seva vivència cristiana es feu palesa en la seva manera d’exercir la seva professió i en la seva estimació a la seva família, així com acollida a cada persona que es trobava. La seva bondat, cordialitat i pau han omplert el cor dels que s’han trobat amb ell. Només podem expressar el nostre agraïment per la seva vida i per la seva presencia enmig nostre.

Fills de Ramon Aragonés

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn