Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 desembre 2012
Categoria/es: General

RECAPTE AL COL·LEGIS DE LA SAGRADA FAMÍLIA, GUINDÀVOLS I ESCOLA DEL TREBALL

TOTA UNA CASCADA DE GENEROSITAT

El primer va ser el Col·legi de la Sagrada Família, amb la cadena humana i el lema: “Encadena-t’hi” que, amb els 600 alumnes com anelles d’una cadena, feren arribar a la parròquia els aliments recollits pels carrers de Magdalena i Carme. Petits i grans, acompanyats dels professors, abocaren els productes formant un promontori de generositat a l’interior del temple. Presidiren l’acte el regidor d’Ensenyament de la Paeria i el Director del Col·legi, Sr. Salvia, i alguns professors.

També l’Institut Guindàvols volgué unir-se a aquesta cascada de generositat. Josep Reñé i la Sra. Núria, pares dels alumnes, feren la gestió perquè aquesta recollida es pogués realitzar. A l’hora de la recollida uns alumnes volgueren també apropar els productes recollits a la furgoneta. Consideraven que el moment que estaven vivint era important, ja que era una aportació a tantes persones que passen dificultades o viuen situacions dramàtiques. També assistiren a l’acte el Director, Sr. Castillo, i alguns professors.

Agraïm també de tot cor a l’Escola del Treball. La Directora Sra. Neus Caufapé es mostrà molt oberta des del primer moment. Pel fet de estar relativament propers a la parròquia consideraren que havien de tenir una mostra de generositat, i ho van aconseguir. També els alumnes volgueren establir una cadena per fer arribar els aliments a la nostra furgoneta situada al pati interior de l’Escola.

Gràcies tots. En realitat hem advertit que ningú és tan pobre que no pugui donar alguna cosa als més necessitats. Hem respirat aquest dies un aire de generositat. El corrent d’amor que s’inicià a Betlem ens va inundant aquest temps que ens toca viure.

COL·LEGI DE LA SAGRADA FAMÍLIA

   

 INSTITUT GUINDÀVOLS

 ESCOLA DEL TREBALL

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn