Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

24 març 2012
Categoria/es: General

RECÉS JOVE A POBLET

Arribat el temps quaresmal el grup de Confirmació i d’Esplai de la parròquia han organitzat una sortida-recés a Poblet. Es tractava de fer un canvi d’aire que propiciés una proximitat més gran amb Déu i els companys.

El viatge el vam fer en tren fins a Vimbodí. D’allí a peu fins a Poblet, fent una parada tècnica per a dinar a la Font dels Torrents. Ja al recinte de Poblet vam mantenir una estona de diàleg i reflexió conduit per Mn. Joan, Maite i Roser. També vam tenir l’oportunitat de fer una visita guiada al Monestir acompanyats per l’entusiasta P. Maties; fins i tot vam poder accedir al cementiri de monjos. A l’església, tot contemplant la Mare de Déu presidint el retaule de l’altar major vam entonar-li l’Ave Maria amb l’acompanyament de les guitarres de Núria i Jesús, Manu i Diva. La tornada la vam fer a peu fins a l’Espluga de Francolí. Allí, justets de temps –algunes!- vam poder agafar el tren feliçment.

Tot plegat va ser una tarda de convivència i de creixement de la fe, gaudint de l’art i del temps de primavera que ens va acompanyar meravellosament.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn