Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

16 març 2014
Categoria/es: General

RECÉS QUARESMAL

La comunitat de la unitat pastoral ha dedicat el matí del segon diumenge de quaresma a fer un recés al col•legi de la Sagrada Família. Ha estat un espai de reflexió compartida entre feligresos de diferents generacions amb el desig de regenerar la pròpia fe compartint preguntes profundes i preocupacions més quotidianes, amb la finalitat d’orientar al bé les nostres parròquies seguint els criteris evangèlics.

Hem iniciat la jornada amb el res de laudes El grup jove ha preparat l’oració inicial que ha tingut lloc a la capella del col•legi. Després Mossèn Joan ens ha fet una reflexió seguint els criteris que dóna el papa Francesc a “Evangeli gaudium” sobre la parròquia, l’Església i la pastoral que caldria seguir. La parròquia entesa com a comunitat de comunitats, plataforma d’enviament missioner, i el seu nucli fonamental –l’amor de Déu manifestat en Jesucrist mort i ressuscitat. I l’Església, cridada a ser la “Casa Oberta” del Pare amb un apostolat missioner “cos a cos” audaç i creatiu, que arribi a tots privilegiant als pobres, i donant testimoni atractiu i resplendent de comunió fraterna.

A continuació hi ha hagut un diàleg per grups on han anat emergint tot allò on podem fer més pràctic el missatge de papa, en la nostra vida personal i parroquial. En la riquesa de totes les aportacions s’ha fet evident la consideració de la parròquia com una família de batejats on rebem estimació i formació, i , posem els nostres dons al servei dels altres per contribuir responsablement al seu dinamisme missioner

Agraïm a les germanes de la Sagrada Família que ens hagin cedit l’espai acollidor del seu col•legi i que s’hagin sumat a la trobada.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn