Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

6 maig 2018
Categoria/es: General

RECITAL INFANTIL DE POEMES EN EL DIA DE LA MARE

El primer diumenge de maig els nens de la catequesi parroquial del Carme han dedicat poemes a Maria i han obsequiat flors a les mares, tot celebrant el Dia de la Mare.

El recital infantil ha tingut lloc al final de la Missa del migdia. Tots els nens hi han participat molt il·lusionats, ajudats pels més grans del grup i per les catequistes. L’acte ha acabat amb un cant dedicat a les dues mares -la Mare de Déu i la mare terrenal- i la felicitació alegre i carinyosa a les mares que els escoltaven amb emoció. 

Tinc a casa la mamà
però de mares en tinc dos
allà al cel tinc una mare
que és també mare de tots.

Les dos m’estimen a mi
les dos em tenen al cor
totes dos les busco
i les crido
les estimo també jo.

Quan jo crido a la mamà
ella ve sense trigar
és del cel que ve Maria
si em recordo de resar.

Cada dia al despertar
sento el bes de la mamà
allà al cel tinc a Maria
que és la Mare celestial.

 

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn